forbrukerportalen.no sol.no  finn.no  maps.google.no  google.no  dinside.no  gulesider.no  1881.no youtube.com  twitter.com  facebook.no

                                      BILAUKSJONER i Oslo / Norge

Kjøpe bil på bilauksjon kan for menigmann/kvinne være å velge å ta sjanse for et bra bilkjøp, etter et dårlig bilkjøp. Sett deg inn i auksjonsvilkår, gebyrer, papirarbeid, hel /halv årsavgift, tilleggskostnader etc. og aller best, ha med en bilkyndig person for vurdering. Biler over 25000,-som selges ofte med en garantiordning, 50 /50 % fordeling på kjøper og bilauksjonen hvis denne kommer til anvendelse. Tolkning av garantien går nødvendigvis ikke alltid i bilkjøpers favør. Biler som selges på bilauksjon kommer oftest fra privatpersoner, kemner, off. institusjoner, leasing biler, inkassobyråer ( bileiere som ikke har klart avdrag på billånet sitt, hva med bilvedlikeholdet? )

Biler for salg på bilauksjon har ofte stått en tid utendørs uten å ha vert i bruk. Dette kan forårsake rust i bremser / skiver, håndbrekk, bilbatteri, bilelektonikk, m.m. ting oppstått etter test av bilen ved ankomst til bilauksjonen, og følgelig ikke anført på testdokument,

Der er åpenbare årsaker til at biler for salg på bilauksjon SKAL være BILLIG i forhold til markedspris ( finn.no og bilbutikk /bilforhandlere ) slik at det er en stor nok buffersone for mulige påkommende   reparasjonskostnader opp mot markedspris, bilkjøpet har da stått seg uten prismessig kjøpsgevinst.

Gode bilkjøp kan gjøres på bilauksjon, vurder godt. Ved budrunde husk, andre kan ha like god lyst på å kjøpe bilen som deg, så pass på prisbudene, gi deg før du når antatt markedspris, –  Lykke til for et godt bilkjøp!

Bilauksjoner, de største og mest kjente    oslobilauksjon.no     okernbilauksjon.no     leaseplan.no

auksjonen.no      kvdnorge.no      ostfold-bilauksjon.no       lifokonsult.no         /      qxl.no

 

Bil-annonser – finn.no/finn/car/used/browse1

Bilauksjoner, omtale, kjøp /salg-info m.m

tv2.no/underholdning/broom/bilauksjonherkandugjoereetbruktbilkupp3636130.html

e24.no/bil/fortsatt-hett-paa-bilauksjoner/20150226

 

 

 

 

 

Stats